sâmbătă, 20 martie 2010

Pau D'arco versus cancer

Statisticile spun ca una din trei familii au o ruda dignosticata cu cancer.
E poveste lunga cu aceasta boala si cu cauzele ei.
Pe scurt, tot divortul omului cu Dumnezeu cu consecinte clare in: alimentatia defectuoasa, poluarea, radiatiile, stresul nostru zilnic, toata aceasta instrainare era de asteptat sa aduca si in organism o instrainare fata de starea initiala de sanatate. Cancerul este cu precadere expresia atat de clara a intoarcerii cu spatele la Dumnezeu a omului modern.

Iata una din plantele benefica acestei boli : copacul Pau D'arco.
Scoarta acestei plante este un adaptogen binecunoscut, care imbunatateste starea generala si participa la functionarea optima a sistemului imunitar. Consumul sau stimuleaza si absorbtia substantelor nutritive.
Datorita efectelor sale anti-fungice si antivirale, recunoscute pe scara larga, se recomanda si in cazuri de cancer,candida sau herpes, respectiv in lupta impotriva virusului HIV.
Este bogat in fier si calciu, minerale indispensabile pentru functionarea organismului uman si, in special, a creierului, in planta se mai gasesc vitamina C, zinc si seleniu, antioxidanti importanti, necesari pentru functionarea optima a sistemului imunitar. In plus, Pau d'Arco mai contine magneziu, mangan, fosfor, si potasiu, natriu, vitamina A si cateva din vitaminele complexului B.

Cea mai apropiata tara care importa ceaiul din scoarta de Pau D'arco originar din America de Sud este Austria.

2 comentarii:

  1. Nu am auzit deloc de acest copac pana acum. Interesant!
    Imi place ce ai postat pana acum, cum ai formulat, prezentat, exprimat. Succes mai departe si sa fie cu folos pentru tine si cei care vor primi imbratisarile. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de incurajari :)

    Nici eu nu stiam de acest copac, dar cineva dintre cunoscuti fiind diagnosticat cu cancer, s-a interesat, fireste de toate posibilitatile de ameliorare sau vindecare. Si a dat si peste acest ceai , din scoarta copacului pau d'arco. Sunt patru ani de cand il foloseste si spune persoana aceasta ca fara chimioterapie sau alta chestie asemanatoare, numarul celulelor canceroase nu numai ca nu au mai crescut, dar au si dat inapoi. Am gasit diverse site-uri cu pareri pro si contra pau d'arco, cu marturii de vindecare sau de ameliorare.

    RăspundețiȘtergere